Uitwisbaar notitieboek

UITWISBAAR NOTITIEBOEK KOPEN?

Met een uitwisbaar notitieboek, ook wel whiteboard schrift genoemd, haal je een duurzaam alternatief in huis of kantoor voor de traditionele papieren notitieboeken.

Naast dat je gaat voor een duurzame oplossing met een uitwisbaar notitieboek haal je ook een behoorlijk kostenbesparend notitieblok in huis. Omdat je met een herbruikbaar notitieboek tot wel 500 keer en meer kunt schijven, plannen, rekenen, tekenen etc. hoef je niet elke keer opnieuw een papieren variant te gebruiken (en kopen). Je bespaart dus papier én geld. Meer informatie over Uitwisbaar notitieboek.

Het uitwisbare notitieboek is gemaakt van steenpapier. Huh, papier? Ja, maar dan gemaakt van 80% kalksteen en 20% gerecycled HDPE. Dit scheurt niet, is waterafstotend en herbruikbaar!

Belangrijk is wel dat je een speciale pen gebruikt voor het schrijven in een uitwisbaar notitieboek. Deze zijn voorzien van speciale uitwisbare inkt. Dit heeft een gewone pen niet.

Je hebt een probleemloze schrijfervaring en het vlekt niet. Bij de meeste producten krijg je de accessoires meegeleverd, dit staat dan duidelijk vermeld. In andere gevallen kun je de pennen, inkt, schoonmaakdoekjes en meer nabestellen. Zo blijf je lang gebruik maken van je uitwisbare notitieboek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *